Adidas Originals Trainers TUBULAR NOVA

Posted by admin 02/03/2018 0 Comment(s)

Adidas Tubular Department nästan två år den plötsliga uppkomsten av avant-garde djärv design och lättillgänglig prissättning popularitet gett upphov till också ett antal skor, även om det kan vara i utformningen av "lära" en hel del av de klassiska high street skor, men dess detaljer innovation och uppriktighet är en av försäljningsargumenten för de valda materialen, idag Xiao Bian gav dig rekommendera 6 Tubular Best buy skor, civila high Street!

 

adidas Originals Adidas Tubular Nova kommer rörformiga intresserad av att bli en mogen prototyp skor, nyligen fortsatte att expandera varumärket officiell medlem av sin familj. Tubular Doom, som introducerades för några dagar sedan, fick stor uppmärksamhet, och den nyligen släppta Tubular Nova echoed den. Skor som följer den enkla formdesignen, svartvitt med tidvattnet är full av smak. Tro att med 2016 full försäljning, blir en stjärna i casual skor sektion.

 

 

 


adidas Originals Tubular Nova tillhör adidas Tubular serien, det är närmast under det första året av en 93-årig avdelningen Tubular tidvattnet skor. Rörformiga Nova rörformiga Doom och har mer liknande ursprung, förutom den övre och vamp detalj, texturfiltrering på sulorna förenklas. Rörformiga Nova vidhäftande enkel form design, följt av kvarhållningsband, retro skosnören, med ett nätmaterial stent neopren och elastisk tunga häl mocka backkropp konfigurerad och monterad för att förstärka greppet av vita linjer yttersula användning rörformigt Doom Style sock stretchsko för att slutföra den övergripande designen. Ur en synvinkel är det här en graciös tidvattensskor.