Adidas neo autentisitetsdiskrimineringsmetod

Posted by admin 12/05/2018 0 Comment(s)

 

 

Adidas Neo tillhör Adidas sport och fritidsserie, det är ett friskt, soligt, dynamiskt sport- och fritidsmärke. Dess talesmän valde Justin Bieber, Eddie och andra nya generation idol, så populärt med de flesta unga människor, som Adidas neo äkta autentiseringsmetoder då där? Här Xiao Bian mig ge dig stöd recept Jag hoppas att du kan köpa äkta Adidas Neo.

Först och främst är Billiga Adidas NEO Skor taggar en populär verifieringsmetod för att identifiera addias autenticitet. Den är också tillämplig på äkta adidas neo-diskriminering. I diagrammet som visas ovan ser vi:
1 Ursprung: Adidas ursprung är i allmänhet i Sydostasien, såsom Indonesien (Indonesien), Kina (CHN), Vietnam (Vietnam), och därför regionen om du köper toppmärket ursprungs med ovannämnda diskrepans, det Var försiktig med att skilja. Självklart har detta ingenting att göra med att köpa skor, samma antal skor, skor som köps på olika ställen borde ha samma ursprung.
2, 2 och 3: Adidas generation kodnamnet för anläggningen, som är en förkortning för namnet och för deras räkning, och den tredje generationen att göra är plantera en digital kod som motsvarar. Till exempel: Kina APE motsvarande 779; Kina PWC motsvara 681; 723 motsvarande PIN Indonesien; Indonesien PW1 motsvarar 001 och så vidare, mest allmänt begränsad upplaga Adidas skor framställda i PIN723 och PWC681;
4: Den här förstår att ADIDAS ger det här numret ett nummer. Du kan söka skor på Google eller Adidas officiella hemsida.
5: tillverkningsdatum, på grund av detta, vi även kan hittas på nätet sko är den nya standardupplösning eller den gamla standarden, har den nya standarden gamla standarden sin egen metod för att skilja mellan sant och falskt;
6, detta är som en persons ID-kort, varje Adidas-skor har olika nummer, Adidas förfalskade varor handlar i allmänhet om samma ID. Förutom skor kan du också använda Adidas neo-tagg för att identifiera sann och falsk adidas för taggens papper och färgkraven är höga. En adidas neo klädsel kräver vanligtvis 2-4 listor. Antalet olika typer av taggar är också olika, men minst måste det finnas två, det finns ett certifikat. I taggen ovan är pengarna och liknande mycket bra. Dessutom, om det är ett speciellt tyg, kommer en separat tagg att användas för att illustrera. Kort sagt, Adidas neo tagg använder strikta likformiga typsnitt, färgnummer att skriva ut, papperet är också mycket bra, det kommer inga rynkor.