Köpa Billiga Adidas NMD Trail PK Skor Rea

Posted by admin 22/01/2018 0 Comment(s)

Overkill, en tysk skoaffär, välkomnade ett samarbete med adidas NMD. Kallas Firestarters exklusiva färgschema, Primeknit knit vamp lägger en subtil struktur till svartvitt, medan den vita Boost mellansolen har en svart lapp.

Den ljusa platsen ligger i den orange-röda yttersålen och häldetaljer, den inåtvända och enkla i den ursprungliga trenden med temperament, vilket ger minnesvärda höjdpunkter blixten!

 

 

Denna färg produceras bara 300 par, släktingar och vänner begränsad version av den exklusiva identiteten, så att flertalet skor fans kan bara se bilden förvånad! Denna veckas utomlands kommer att inleda fler par adidas NMD R1-försäljning, medan Kina kommer att säljas den 18 juni, denna våg av ny Primeknit sticker uppers version, vilket ger totalt 3 olika färger av glänsande debut!

Adidas NMD Trail PK är i en mycket enkel enfärgad stickad sko kropp med en vit dekorativt Boost, ljus övergripande atmosfär, tillsammans med andas och bekvämt material Primeknit är definitivt till fots på sommaren är ett bra val.

Adidas NMD Trail PK där svart och vit färg med svarta skor dekorerade svart färg, gatorna fulla av frisk sval temperament, men visar också den känsliga skiktning av flera texturer i kombination, artikelnummer S81847.